Ga naar de inhoud

Beleggen

SELE

Kleinschalig Beleggen in whiskey of whisky per fles.

Zoals u als liefhebber ongetwijfeld weet stijgen de prijzen, van whiskey en whisky gestaag. Op dit moment kun je gerust zeggen dat door te beleggen in een fles whiskey of whisky je meer rente ontvangt dan op je bankrekening. Daarom geeft Exclusive Jacks regelmatig een unieke flessen uit. Zodat u kleinschalig kan investeren in whiskey of whisky. Ook leuk voor de kids natuurlijk.

Wij doen dit in series zoals de Painters Collection. Waarin u nu de Rembrandt vindt. Binnenkort volgen er meer flessen van bekende oude meesters.

Speciaal voor u hebben we abonnementen samengesteld, zodat u regelmatig en automatisch een nieuwe unieke uitgave ontvangt. Zo bouwt u ongemerkt een unieke collectie op.

Geïnteresseerd in beleggen in Whiskey? Vul dan ons contactformulier in.

Exclusive Jacks biedt niet alleen een unieke vatselectie-ervaring, maar we hebben ook een scala aan premium herinneringselementen om uw ervaring nog specialer te maken. Deze elementen zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om uw persoonlijke herinnering aan uw eigen Jack Daniel’s Single Barrel Select-vat te versterken.

Bij Exclusive Jacks bieden we diverse premium herinneringselementen om uw ervaring extra bijzonder te maken. Denk aan:

✅ gepersonaliseerde metalen hangtags, 
gedetailleerde informatie op de fles, 
genummerde flessen, 
een herdenkingsplaquette in de Virtuele Jack Daniel’s Personal Selection Room,
barrelheads met unieke details,

UNIEKE VERPAKKINGEN

unieke verpakkingen en geschenkdozen in uw eigen huisstijl of passend bij speciale gelegenheden. U kunt ook kiezen voor een combinatie van deze elementen.