Ga naar de inhoud

INVESTEREN IN WHISKEY of Whisky?

investeren in whiskey of whisky

Overweegt u om te investeren in whiskey of whisky? Het is geen geheim dat sommige mensen enorme winsten behalen door het verhandelen van whiskey. Zelfs op individueel niveau kunnen verzamelaars aantrekkelijke rendementen behalen met zeldzame flessen.

Zo zijn bijvoorbeeld de Personal Collection Jack Daniel’s Single Barrel flessen geliefd bij verzamelaars vanwege de beperkte oplage (maximaal 245 stuks). Een voorbeeld: in 2013 kostte een fles Jack Daniel’s Single Barrel Select ongeveer €29,-, maar tegenwoordig worden ze soms op veilingen zoals eBay en Catawiki verkocht voor bedragen boven de €240,-.

Indien u dat wenst kan Exclusive Jacks een uniek Jack Daniel’s Single Barrel Select voor uw laten bottelen. Uit deze barrel kunnen wij series vanaf 72 flessen voor u creëren.

Dit zelfde kunnen wij ook voor uw organiseren met de voor ons naar eigen recept gedistilleerde Scotch of Bourbon. Compleet met naar uw wensen ontworpen etiketten, hangtags en verpakking. Ook hier zijn alle flessen en dozen genummerd en ontvangt u een certificaat van onze meesterproever.

Natuurlijk is het belangrijk op te merken dat niet elke fles in waarde zal stijgen, maar het laat zien dat er kansen liggen. Investeren brengt altijd risico’s met zich mee. Het grote voordeel van onze gepersonaliseerde whiskey is dat je er ook gewoon van kan genieten en dat het een perfect relatiegeschenk is wat je niet elke dag tegenkomt.

Jack Daniel's Single Barrel Select

Exclusive Jacks heeft een abonnement ontwikkeld waarmee u maandelijks een unieke verzamelfles Jack Daniel’s Single Barrel Select kunt verwerven tegen een gunstige prijs.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. We bieden twee abonnementsvormen aan: maandelijks of jaarlijks. Met het abonnement ontvangt u jaarlijks 12 unieke verzamelflessen Jack Daniel’s Single Barrel Select, elk verpakt in een exclusieve verpakking.

Deze flessen worden gefactureerd als relatiegeschenken. U kunt direct een abonnement afsluiten in onze webshop.

Meer weten over ons whiskey-abonnement? Stuur dan een e-mail naar limited@exclusive-jacks.com of bel onze supportdesk op 0521-744 744. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.