Ga naar de inhoud

EXCLUSIVE JACKS

wie zijn wij?

Exclusieve Jack’s is een warm en klein familie bedrijf gevestigd in de mooie vestingstad Steenwijk gelegen vlak bij het pitoreske Giethoorn. Wij zijn een onafhankelijke B2B leverancier van hoogwaardige series gepersonaliseerde flessen whisk(e)y. Naast dat we gepassioneerde liefhebbers van het merk Jack Daniel’s zijn wij ook gepassioneerde liefhebbers van een aantal onafhankelijke distilleerderijen. Graag delen wij deze passie en enthousiasme met onze relaties en vrienden. Daarnaast gaat onze passie uit naar de volgens ons recept gedistilleerde Bourbon en Scotch

Bij Exclusieve Jack’s creëren we een unieke beleving en herinnering voor onze relaties en vrienden. We bieden de mogelijkheid om een persoonlijk vat te selecteren en te laten bottelen in unieke gepersonaliseerde flessen, welke speciaal voor u worden gebotteld en voorzien van de door uw gewenste personalisatie en verpakking.

Onze creaties worden genoten op bijzondere momenten en worden ook gewaardeerd door verzamelaars. Het is geen geheim dat whisk(e)y flessen in waarde stijgen.

Exclusive Single Barrel Select whiskey flessen van de Painters Collection Van Gogh
Exclusive Single Barrel Select whiskey flessen van de Painters Collection Vermeer